Главная

четверг, 17 марта 2011 г.

Внимание! Информация для участников кастинга


1.    Яким має бути вік учасника?
Для участі в проекті Вам має бути не менше 18 років. Верхньої вікової межі немає.

2.    Коли буде кастинг в моєму місті?
Перший етап проекту – інтернет-кастинг. Якщо Ви пройдете до наступного етапу, ми повідомимо Вам про найближче місто, місце і дату живого прослуховування.

3.    Як зареєструватися? Чи обов’язково дзвонити на "гарячу лінію"?
Для реєстрації достатньо заповнити анкету на нашому сайті golos.1plus1.ua та надіслати свої аудіо- та/або відеозаписи. Дзвонити на "гарячу лінію" не обов’язково.

4.    Чи обов’язково завантажувати аудіо- та/або відеозаписи?
Так, наявність ваших  аудіо- або відеозаписів обов’язкова. Інакше ми не зможемо скласти враження про рівень Вашого вокалу.

5.    Якою має бути якість аудіо- чи відеозаписів?
Запис не обов’язково має бути зроблений на професійній студії. Але на ньому має бути добре і якісно чути Ваш вокал.

6.    Чи можна заспівати на "гарячу лінію2 або на вашому сайті онлайн?
Якість запису через телефон або веб-камеру не дозволить нам скласти реалістичне враження про Ваш вокал, тому таких заявок ми не приймаємо.

7.    Чи обов’язково завантажувати фотографії?
Так, обов’язково.  Ваш вік та зовнішність не мають значення під час інтернет-кастингу, але фотографія – гарантія того, що це анкета реальної людини.

8.    Я зареєструвався – що далі?
На Ваш e-mail, вказаний при реєстрації, Ви отримаєте Ваш реєстраційний номер. Це означає, що Ваша заявка прийнята і буде розглянута. Якщо наша редакційна комісія вирішить, що за рівнем вокалу Ви можете бути запрошені до наступного етапу кастингу, ми зв’яжемося за вказаними в анкеті телефоном або e-mail-адресою.

9.    Яким буде наступний етап кастингу та що до нього готувати?
Наступний етап кастингу - "живі" прослуховування. Виконавцю потрібно буде виконати 2-3 композиції на власний вибір, акапельно.  Під час живого прослуховування дозволяється акомпонувати собі на фортепіано чи гітарі. Міста та дати живих прослуховувань буде повідомлено кандидатам, які успішно пройдуть інтернет-кастинг.

Комментариев нет:

Отправить комментарий